Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θανατηφόρο δυστύχημα στη Γαλλία

Πέντε παιδιά και ένας ενήλικας έχασαν τη ζωή τους σε μία σύγκρουση μεταξύ ενός φορτηγού και ενός μικρού λεωφορείου κοντά στο Τρουά.

  • Real.gr
Θανατηφόρο δυστύχημα στη Γαλλία
Πέντε παιδιά και ένας ενήλικας έχασαν τη ζωή τους σε μία σύγκρουση μεταξύ ενός φορτηγού και ενός μικρού λεωφορείου κοντά στο Τρουά, στη βορειοανατολική Γαλλία, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας της Τρουά.

«Πρόκειται για ένα θανατηφόρο δυστύχημα με πολλά θύματα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αλέξ Περάν, εισαγγελέας της Τρουά, σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Τα παιδιά επέβαιναν στο μινιμπάς. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) σε ένα μικρό δρόμο της κοινότητας Κουρτεράνζ, περίπου 12 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Τρουά, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε η νομαρχία της Ομπ, στην οποία διευκρινίζεται ότι «τα πρώτα συνεργεία διάσωσης έχουν σπεύσει στο σημείο του δυστυχήματος».

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μια φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από την τοπική εφημερίδα L’Est Éclair δείχνει τα συντρίμμια του μικρού λεωφορείου, το μπροστινό μέρος του οποίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v