Ζέστη διαρκείας από σήμερα

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία. Γενικά αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

  • Real.gr
Ζέστη διαρκείας από σήμερα
Γενικά αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται και στην Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.



Real.gr ΚΑΙΡΟΣ 11-8-2014 by realmedialive


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v