Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βέμπερ: Παράδειγμα για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ η Ελλάδα

Δήλωση Μάνφρεντ Βέμπερ μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

Βέμπερ: Παράδειγμα για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ η Ελλάδα
«Η Κ.Ο. του ΕΛΚ στηρίζει την πορεία των μεταρρυθμίσεων και της οικονομικής ανάκαμψης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Διαβεβαίωσα τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι μπορεί να υπολογίζει στην πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τρέφω μεγάλο σεβασμό στο δύσκολο έργο της ελληνικής κυβέρνησης και πάνω από όλα στην ετοιμότητα των Ελλήνων να εγκρίνουν και να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα και για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ.

Η επιτυχία της πορείας της χώρας διακρίνεται ολοένα και περισσότερο. Η οικονομική ανάκαμψη είναι υπολογίσιμη, η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί και οι επενδύσεις επιστρέφουν στη χώρα.

Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων δεν πρέπει να ανακοπεί τώρα. Γιατί αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση όλων των προσπαθειών και θα προκαλούσε στη χώρα εκ νέου μεγάλα προβλήματα. Η ΕΕ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση με τη λήψη στοχευμένων μέτρων» δήλωσε ο Μάνφρεντ Βέμπερ μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v