Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Σε ποιες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

  • Real.gr
Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Δευτέρα τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Δευτέρα τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Αύριο Τρίτη τα φαινόμενα εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές θα επηρεάσουν την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και βαθμιαία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ενώ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νοτιάς χώρας θα ασθενήσουν.

Την Τέταρτη (03-09-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v