Κωνσταντινόπουλος: Προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κωνσταντινόπουλος: Προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε, μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν μετά τις δύο εκδηλώσεις για την 3η Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ισχυρότερο ή πιο πληγωμένο.

«Αυτά τα έχουμε ξαναπεράσει. Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαμε στο Ζάππειο καταλαβαίνουμε όλοι ότι προχωράμε στην ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Εκεί ο καθένας θα αποφασίσει αν θέλει να συμμετέχει ή όχι είναι προσωπική επιλογή και πολιτική επιλογή», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Και σημείωσε: «Αυτοί που στήριξαν πραγματικά την Ελιά είναι αυτοί οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά στις τοπικές κοινωνίες και όχι αυτοί που λένε ότι “είμαστε ΠΑΣΟΚ” και ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ. Αυτοί οι άνθρωποι, με άλλες δυνάμεις μαζί, θα προχωρήσουμε με βάση την απόφαση που πήραμε στη Κεντρική Επιτροπή στην ίδρυση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

Στην ερώτηση αν σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε: «Λέω κάτι πολύ απλό. Έβαλε μία προϋπόθεση ο πρόεδρος που όλοι χθες συμφωνήσαμε. Πάμε όλοι μαζί με μία προϋπόθεση, να ψηφίζουμε πίσω από το παραβάν ΠΑΣΟΚ, Ελιά, Δημοκρατική Παράταξη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ κ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v