Τροχαίο για τον πρίγκιπα Χάρι

Μία από τις συνοδευτικές μηχανές συγκρούστηκε με Ι.Χ. με αποτέλεσμνα να τραυματιστεί ο αστυνομικός συνοδός του, ενώ αναίσθητος έμεινε ο οδηγός του οχήματος.

  • Real.gr
Τροχαίο για τον πρίγκιπα Χάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο όταν μία από τις αστυνομικές μηχανές που τον συνόδευαν, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε δέκα μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αναίσθητος έξω από το όχημα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του αυτοκινήτου ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν τον αναίσθητο άνδρτα, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και πλέον η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο πρίγκιπας Χάρι, φοβούμενος στην αρχή ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, προσπέρασε το σημείο της σύγκρουσης και σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά ώστε να βεβαιωθεί πως όλα είναι καλά.

Αυτόπτες λένε πως ο πρίγκιπας ανησύχησε τρομερά τόσο για τον άνδρα που τον συνόδευε όσο και για το νοδηγό του Ι.Χ. και κοιτούσε διαρκώς πίσω για να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Μόλις διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για δυστύχημα, ο οδηγός του Range Rover του Χάρι, τον οδήγησε στο γήπεδο όπου θα παρακολουθούσε τους Αγώνες Invictus.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v