Σκοτώθηκε ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν

Δύσκολες ώρες για τη σταρ. Ο δρ. Άντονι Κίντμαν είχε μία πτώση, ενώ επισκεπτόταν την άλλη κόρη του στη Σιγκαπούρη.

Σκοτώθηκε ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν
Στη Σιγκαπούρη βρισκόταν ο πατέρας της Νικόλ Κίντμαν, Άντονι, διακεκριμένος γιατρός - ψυχολόγος, επισκεπτόμενος την άλλη κόρη του Αντονία, που ζει στη χώρα με τον σύζυγό της και τα έξι παιδιά τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας είχε μία πτώση που στάθηκε και μοιραία.

Υπήρξε κλινικός ψυχολόγος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του North Shore και διευθυντής Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ. Ως κλινικός ψυχολόγος, είχε κάνει έρευνα για τις ψυχοκοινωνικές επιδράσεις των ασθενειών, όπως για παράδειγμα ο καρκίνος του στήθους.



Παράλληλα, παρέδιδε σεμινάρια για την ψυχική υγεία, ήταν τακτικός ομιλητής σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ έγραφε τόσο σε ακαδημαϊκά έντυπα, όσο και σε εφημερίδες-περιοδικά. Σε μία από τις τελευταίες δημοσιεύσεις του πραγματευόταν τη ματαιότητα στο κυνήγι της ευτυχίας, υπό τον τίτλο "Ξεχάστε την ευτυχία, αναζητήστε το νόημα" και συμβούλευε να αναζητούμε εφικτούς στόχους, ενώ θεωρούσε σημαντικό να είμαστε ικανοποιημένοπι με όσα έχουμε από το να αναζητούμε διαρκώς υλικά αγαθά.

Η οικογένεια εθεάθη συγκεντρωμένη τον Ιανουάριο οπότε ο δρ. Κίντμαν και η σύζυγός του Τζανέλ γιόρταζαν 50 χρόνια γάμου. Τον Ιούνιο η Νικόλ Κίντμαν περπάτησε στο κόκκινο χαλί στη Μελβούρνη συνοδευόμενη από τον σύζυγός της Κιθ Ούρμπαν και τον πατέρα της.

Η Νικόλ Κίντμαν γεννήθηκε στη Χονολουλού, το 1967, ενώ οι γονείς της σπούδαζαν στο εξωτερικό. Η οικογένεια μετακόμισε στο North Shore του Σίδνεϊ όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v