iPhone 6: Κυκλοφορία στις 26 Σεπτεμβρίου για 15 ακόμα χώρες

Την Τρίτη η Apple ανακοίνωσε τα πολυαναμενόμενα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με ημερομηνία κυκλοφορίας για τις πρώτες χώρες

  • Real.gr
iPhone 6: Κυκλοφορία στις 26 Σεπτεμβρίου για 15 ακόμα χώρες

Την Τρίτη η Apple ανακοίνωσε τα πολυαναμενόμενα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με ημερομηνία κυκλοφορίας για τις πρώτες χώρες (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Καναδάς, Αυστραλία) τις 19 Σεπτεμβρίου και δυνατότητα προπαραγγελίας από αύριο 12 Σεπτεμβρίου.

Τώρα ανακοινώθηκε και το δεύτερο “κύμα” κυκλοφορίας σε 15 ακόμη χώρες που θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα. Οι χώρες στις οποίες το επόμενης γενιάς iPhone θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου είναι οι εξής (δυστυχώς η Ελλάδα δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα): Ελβετία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισπανία, τη Δανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Φινλανδία, Ταϊβάν, Βέλγιο και Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την Apple φέτος θα έχουμε την ταχύτερη κυκλοφορία από κάθε άλλη χρονιά με περισσότερες από 115 χώρες να υποδέχονται τα νέα iPhone μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή: macuser.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v