«Να συγκληθεί άμεσα η ΚΟ της ΝΔ»

Σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Εικονική πραγματικότητα» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Real.gr
«Να συγκληθεί άμεσα η ΚΟ της ΝΔ»
Άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει κλίμα ενότητας στην κεντροδεξιά.

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη έτσι ώστε η ΝΔ να γίνει ξανά μία μεγάλη παράταξη» είπε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς έχει «χρέος» να συγκαλέσει την ΚΟ της ΝΔ και να την ακούσει.

«Αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα σήκωσε ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε τον βαθμό υπευθυνότητας τον οποίο έχει και σήμερα έχει προβληματισμούς», τόνισε η βουλευτής του κόμματος.


real.gr ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από realmedialive

«Οφείλουμε από κοινού να συζητήσουμε, να πάρουμε τις απαντήσεις, να οργανώσουμε το αύριο και να δώσουμε πραγματικά την πυξίδα για την μεταμνημόνια εποχή στον ελληνικό λαό», κατέληξε.

«Εικονική πραγματικότητα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Σχολιάζοντας τα όσα εξήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «εικονική πραγματικότητα.


real.gr ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ από realmedialive

«Ο κ. Τσίπρας δεν απέφυγε το μόνιμο πρόβλημα που έχουν οι αρχηγοί όταν ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, να υποσχεθεί πράγματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει και να εφαρμόσει», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v