Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένες προτάσεις

«Οποιαδήποτε συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα γίνει μετά τη διεξαγωγή εκλογών», δήλωσε στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Καμμένος: Σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένες προτάσεις
«Οποιαδήποτε συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα γίνει μετά τη διεξαγωγή εκλογών», δήλωσε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και πρόσθεσε ο κ. Καμμένος: «Οποιο κι αν είναι το όνομα του υποψηφίου δεν πρόκειται να συναινέσουμε πριν από τις εκλογές. Μετά τις εκλογές θα τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και θα κάνουμε και προτάσεις».

Αναφορικά με τις οικονομικές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για σύμπτωση απόψεων σε ορισμένες προτάσεις. «Σε ορισμένες προτάσεις οι οποίες είναι και στο πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οφείλω να πω ότι έχουμε σύμπτωση απόψεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν άκουσα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που εμείς αναφέρουμε σαν κόκκινες γραμμές. Για τα εθνικά θέματα, για το όνομα της Μακεδονίας, θέματα που έχουν να κάνουν με το νέο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Στο ερώτημα αν υπάρχει κάτι στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που να το θεωρεί ανέφικτο ο κ. Καμμένος απάντησε: «Εμείς θεωρούμε ότι ο δρόμος της διαπραγμάτευσης με την έννοια που την περιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συγκρουστείς. Χρειάζεται σύγκρουση και χρειάζεται να κινητοποιηθούν εκείνες οι δυνάμεις, στον διεθνή παράγοντα, οι οποίες μιλάνε ξεκάθαρα για τη μη βιωσιμότητα του χρέους όπως είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v