Νέες καινοτόμες εξειδικεύσεις του AUA Europe, EOΠΠΕΠ Κωδ. 2100285

Ο 21ος αιώνας δημιουργεί ένα νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις για την επιλογή εξειδικεύσεων που συνδέονται με μια ασφαλή σταδιοδρομία.

  • Real.gr
Νέες καινοτόμες εξειδικεύσεις του AUA Europe, EOΠΠΕΠ Κωδ. 2100285
Ο 21ος αιώνας δημιουργεί ένα νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις για την επιλογή εξειδικεύσεων που συνδέονται με μια ασφαλή σταδιοδρομία.

Το αμερικανικό σύστημα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, την οργάνωση, τα συγγράμματα και την αποτελεσματικότητά του.

Το AUA Europe προσφέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη νέες καινοτόμες εξειδικεύσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Λυκείου ή αποφοίτους Σχολών με περιορισμένες ελπίδες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι εξειδικεύσεις που αποσκοπούν στην κάλυψη των αναγκών των πολυεθνικών επιχειρήσεων και έχουν σχέσεις με τις εφαρμογές της πληροφορικής του 2015-2020 είναι: software engineering - computer network management - network security - bioinformatics - web design - e-commerce - mobile applications.

Στον χώρο της ανάπτυξης νεοφυών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων: entrepreneurship με software application - entrepreneurship με software application - entrepreneurship με biotechnology - health applications - entrepreneurship me smart agriculture - entrepreneurship me health care management.

To AUA Europe (ΚΔΒΜ Ι) ανήκει στον όμιλο Southeastern που πρώτη φορά παρουσίασε αμερικανικά ποιοτικά προγράμματα σε S.T.E.M. τo 1982 και σήμερα είναι υπερήφανο για τους 15.000 αποφοίτους από 60 διαφορετικές χώρες.

Με την πρότυπη οργάνωση, με μικρές τάξεις, με διδάσκοντες 100% κατόχους αμερικανικών ή βρετανικών διδακτορικών, το AUA Europe προσφέρει:

- Εντατικά τμήματα αγγλικής γλώσσας πριν ή παράλληλα με τις σπουδές
- Προσιτά δίδακτρα για σπουδαστές.
- Προγράμματα οικονομικής επιχορήγησης για αριστούχους σπουδαστές ή για σπουδαστές σε ειδικές κατηγορίες.
- Σύνδεση με πολυεθνικές επιχειρήσεις για πρακτική εξάσκηση, για την προώθηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Κεντρικό κτίριο: Κηφισίας 264 και Κόδρου 3, Χαλάνδρι. Τηλ. 210-7259301/2/3 - e-mail: [email protected] - www.auaeurope.eu.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v