Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρατζαφέρης: Εγώ εδώ είμαι, αν...

«Δεν επιστρέφω με τίποτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., μιλώντας στον realfm 97,8. Τι είπε για το αν θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

  • Real.gr
Καρατζαφέρης: Εγώ εδώ είμαι, αν...
Στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν επιστρέφω με τίποτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής», τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε:

«Κύριοι, θέλετε, θέλετε να υπάρξει μια συνεργασία; Σε άλλη πολιτική δηλαδή σε άλλη πολιτική. Μιλάω για αλλαγή πολιτικής να λέμε και κανένα “όχι”.

Ποια είναι η πρόταση που κάνω εγώ στον κύριο Σαμαρά; Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της όποιας πολιτικής στην Αθήνα, εγώ έρχομαι να βοηθήσω.

Αν συνεχίσει η πολιτική μας να υφαίνεται να εκτελείται από το Βερολίνο, το Λουξεμβούργο, το Παρίσι, και τις υπόλοιπες κυβέρνησης ως περιοδεύων θίασος, κάθομαι στη θέση σου και λέω δεν έχω καμία θέση μαζί σου.

Το μόνο που ζητάω: Εμείς αποφασίζουμε ως Έλληνες, από εκεί και πέρα αν θέλουν, εγώ είμαι εδώ».

Στο ερώτημα αν θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. απάντησε:

«Δεν ετέθη θέμα για να πω. Θα πήγαινα αν είχα πειστεί ότι η παρουσία μου μπορούσε να αλλάξει την πολιτική. Εφόσον δεν έχω πειστεί περί αυτού, δεν έχω κανένα λόγο να πάω.

Το ζητούμενο ποιο είναι; Να αλλάξει η πολιτική προς όφελος της πατρίδας και ιδιαίτερα του λαού αυτής της χώρας. Εφόσον, λοιπόν αυτή η διάθεση δεν είναι εμφανής, δεν γίνεται».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v