ΣΥΡΙΖΑ: Εφικτός ο στόχος για αυτοδυναμία

Χαρτί και μολύβι έβγαλαν στην Κουμουνδούρου, αναλύοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. «Το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε και οι διεθνείς επαφές καθιστούν τον ΣΥΡΙΖΑ τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση», σημειώνουν.

  • Real.gr
ΣΥΡΙΖΑ: Εφικτός ο στόχος για αυτοδυναμία
Μια «ανάσα» πριν από την αυτοδυναμία εκτιμούν ότι βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας «ξεκάθαρη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ», όπως λένε, και επιβεβαιώνοντας την κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος από ολοένα περισσότερους πολίτες.

Στην Κουμουνδούρου, εκτιμούν ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ήταν αυτή που δημιούργησε το έδαφος επί του οποίου αναπτύχθηκαν οι πρωτοβουλίες του για τη ΔΕΗ, τους αιγιαλούς και τη συγκρότηση συμμαχιών στη βάση υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου.

Στη συνέχεια, εκτιμούν ότι ήταν η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ που ανέδειξε το ρεαλιστικό των προτάσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Μετά και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που «δικαιώνουν» αυτή την πολιτική, στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι πλέον ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός.

Τονίζουν μάλιστα ότι στις τρεις μετρήσεις που φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με 136, 140 και 142 έδρες αντίστοιχα, πρέπει να συνυπολογιστεί ότι γίνονται σε μη προεκλογική περίοδο με τα πολιτικά ερωτήματα να είναι λιγότερο πιεστικά προς τους πολίτες.

«Αντίθετα, αυτό που παρατηρείται ξεκάθαρα είναι η αδυναμία της ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση ακόμα και μέσω συμμαχιών», λένε, εκτιμώντας ότι η ριζοσπαστική αριστερά προβάλλει πλέον ως η μοναδική εναλλακτική λύση για τους πολίτες.

«Τόσο το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει, όσο και οι διεθνείς πρωτοβουλίες και επαφές του ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση, που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», σημειώνουν, απαντώντας έτσι και στους επικριτές τους για τις θέσεις του κόμματος και τις επαφές του προέδρου του στο εξωτερικό.

Πορεία στον λαό ξεκινάει ο Τσίπρας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v