Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Σαμαρά – Χαρδούβελη ενόψει τρόικας

Τετ α τετ περίπου μιας ώρας, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών, στο Μέγαρο Μαξίμου, Μαραθώνιες συσκέψεις στο ΥΠΟΙΚ.

  • Real.gr
Συνάντηση Σαμαρά – Χαρδούβελη ενόψει τρόικας
Συνάντηση, περίπου μιας ώρας, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της νέας διαπραγμάτευσης, που αρχίζει αύριο, με την τρόικα.

Το απόγευμα, ο Γκέκας Χαρδούβελης αναμένεται να περάσει και πάλι την πόρτα του Μεγαρου Μαξίμου, μετά τις διαδοχικές συσκέψεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της ημέρας με υπουργούς που χειρίζονται ζητήματα που βρίσκονται στο Μνημόνιο.

Μαραθώνιες συσκέψεις

Ο κ. Χαρδούβελης συναντήθηκε την Κυριακή με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση ο οποίος έχει και την δυσκολότερη αποστολή καθώς η τρόικα επιμένει για τα θέματα των ομαδικών απολύσεων και για αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο αλλά και στο ασφαλιστικό.

Από το πρωί ο υπουργός Οικονομικών έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Ανάπτυξης Ν. Δένδια, Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη, Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη και Υγείας Μ. Βορίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v