Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Η συζήτηση θα πάει καλά...

... Αισιόδοξος για την έκβαση της τριήμερης συζήτησης επί της πρότασης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης δήλωσε ο Αντ. Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο καφενείο της Βουλής και απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών.

  • Real.gr
Σαμαράς: Η συζήτηση θα πάει καλά...
Την αισιοδοξία του ότι το τριήμερο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα πάει καλά εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρισκόμενος στο καφενείο της Βουλής και περιτριγυριζόμενος από βουλευτές του λίγο μετά τον Αγιασμό στην Ολομέλεια.

Την ίδια ώρα πάντως αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση της πρώην βουλευτή Πόπης Φουντουκίδου «τι άλλο μπορεί να μας πάρει μία αριστερή κυβέρνηση;», στην οποία δεν αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο πακέτο Γιούνκερ υποστήριξε ότι είναι 300 δισ. για όλη την Ευρώπη, ενώ σε ερώτηση βουλευτών για τον ΕΝΦΙΑ απάντησε «πως τα καινούργια εκκαθαριστικά δείχνουν πόσο μικρότερη είναι η επιβάρυνση σε σχέση με πέρυσι».

Στο επίμονο αίτημα βουλευτών για την εφαρμογή από 1ης-1-2015 αντί 6 μηνών αργότερα του νόμου για την καταβολή συντάξεων του ΟΓΑ με αναγνώριση των πλασματικών ετών, ο πρωθυπουργός ζήτησε να του φωνάξουν τον Χρήστο Σταϊκούρα με τον οποίο πιθανότατα επικοινώνησε αμέσως μετά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v