Ρέντσι: Θα ζητήσω από τα συνδικάτα χείρα βοηθείας

Η κυβέρνηση Ρέντσι πρόκειται να συνδέσει με μια διαδικασία για τη χορήγηση ψήφου εμπιστοσύνης την έγκριση των μεταρρυθμίσεων στις εργασιακές σχέσεις

Ρέντσι: Θα ζητήσω από τα συνδικάτα χείρα βοηθείας
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι εμφανίζεται έτοιμη να συνδέσει την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας στο Κοινοβούλιο με μια διαδικασία χορήγησης ψήφου εμπιστοσύνης από την Γερουσία, προέκυψε από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου η οποία ολοκληρώθηκε στην Ρώμη.

Αλλά την αντίθεσή της στην πρόθεση αυτή συνεχίζει να εκφράζει η αριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία ζητά να συνεχισθεί ο πολιτικός διάλογος για να βρεθεί μια διευθέτηση και να μην καταργηθούν οι διατάξεις που προβλέπουν την επαναπρόσληψη εργαζομένων στην περίπτωση που απολύονται χωρίς βάσιμη αιτία.

Στενοί συνεργάτες του Ιταλού πρωθυπουργού, όπως η ευρωβουλευτής Αλεσσάντρα Μορέτι πρόσθεσε ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία συνεχίζει να επεξεργάζεται μια συνολική τροπολογία η οποία πιθανόν θα συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός θα συναντηθεί, για μία ώρα, με τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.

«Θα ζητήσω από τα συνδικάτα να μας δώσουν χείρα βοήθειας», δήλωσε ο Ρέντσι μιλώντας σε μια εκπομπή τηλεοπτικού δικτύου του ομίλου Μπερλουσκόνι.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v