Κύκλωμα ναρκωτικών με εμπλεκόμενο και ιερέα

Κρητικός συνελήφθη στην Αθήνα ως εμπλεκόμενος σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε με 200 κιλά χασίς και 115.000 ευρώ.

  • Real.gr
Κύκλωμα ναρκωτικών με εμπλεκόμενο και ιερέα
Κρητικός συνελήφθη στην Αθήνα ως εμπλεκόμενος σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε με 200 κιλά χασίς και 115.000 ευρώ. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που διερευνούν οι Αρχές σε Αθήνα και Κρήτη το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς διαμένει στα Βορίζια. Από το πρωί της Τρίτης βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες που σχετίζονται με την υπόθεση σε διάφορες περιοχές του νομού Ηρακλείου με επίκεντρο το χωριό του συλληφθέντος αλλά και στο Ρέθυμνο. Μάλιστα οι έρευνες των αρχών έφτασαν μέχρι και τα νησάκια Παξιμάδια καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κρυψώνα ναρκωτικών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο των ερευνών έχουν ήδη γίνει 2 προσαγωγές από το οικογενειακό περιβάλλον του "πρωταγωνιστή" της υπόθεσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αδερφο του - ιερέα του χωριού, γνωστό στις αστυνομικές αρχές - αλλά και τον πατέρα του.


ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v