Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πολιτική σύγκρουση για ΑΤΜ – καταθέσεις

Σ. Βούλτεψη: Αν κάνει παλικαριές ο Τσίπρας στην Ευρώπη, θα κλείσουν τα ΑΤΜ. ΣΥΡΙΖΑ: Το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα Πάγκαλος: Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία…

  • Real.gr
Νέα πολιτική σύγκρουση για ΑΤΜ – καταθέσεις
Στα άκρα η πολιτική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

H κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, τότε η αντίδραση των δανειστών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις τραπεζικές συναλλαγές.

«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ, εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm.

ΣΥΡΙΖΑ: Το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε τονίζοντας ότι «ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα.

Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα.

Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση».

«Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Πάγκαλος: Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία…

Μιλώντας στον Βήμα fm, ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος σημείωσε:

«Mόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία.
 
Δηλαδή, απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις. Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία».

Παπαμιμίκος στον Realfm: Σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για κατασυκοφάντηση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v