Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατάληψη στο δημαρχείο Κερατσινίου

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις πρώτες 27 απολύσεις συναδέλφων τους μετά από τον έλεγχο των συμβάσεων. Οι 15 από τους 27 εργαζόμενους είναι ΑΜΕΑ.

  • Real.gr
Κατάληψη στο δημαρχείο Κερατσινίου
Σε κατάληψη του δημαρχείου Κερατσινίου έχουν προχωρήσει από το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις πρώτες 27 απολύσεις συναδέλφων τους μετά από τον έλεγχο των συμβάσεων. Μάλιστα, όπως λένε, οι 15 από τους 27 εργαζόμενους είναι ΑΜΕΑ.

Ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε μεταξύ άλλων: «Μετά από 14-15 χρόνια και δολοφονία να είχαν κάνει αυτοί οι άνθρωποι το αδίκημα θα είχε παραγραφεί», προσθέτοντας ότι για το συγκεκριμένο θέμα το πολιτικό προσωπικό του δήμου έχει οδηγηθεί στα ποινικά δικαστήρια, οπότε θα ήταν καλό να αναμένει η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρώτα τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Στέφανος Σαββόπουλος μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εργαζόμενος στο δήμο έκανε λόγο: «για κατάπτυστη απόφαση του υπουργού των απολύσεων, Κυριάκου Μητσοτάκη».


VIDEO-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ by realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v