Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Αθήνα πλημμυρίζει με ταξιδιωτικούς bloggers από 50 χώρες

Το TBEX Europe 2014 ξεκινά αύριο (23/10) στην πρωτεύουσα και για τρεις μέρες θα φιλοξενήσει εκατοντάδες συνέδρους.

  • Real.gr
Η Αθήνα πλημμυρίζει με ταξιδιωτικούς bloggers από 50 χώρες
Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεθνή συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media.

Το TBEX Europe 2014 ξεκινά αύριο (23/10) στην Αθήνα και για τρεις μέρες θα φιλοξενήσει εκατοντάδες συνέδρους από περίπου 50 χώρες.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, τη διοργάνωση διεκδίκησαν και πέτυχαν ο Δήμος Αθηναίων και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών - ACVB, ύστερα από μία δύσκολη και εξαιρετικά ανταγωνιστική διαδικασία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013.

Στο πλαίσιο της μεγάλης τουριστικής διοργάνωσης, Η πρωτεύουσα επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες μια σειρά από ευρηματικά και πολύπτυχα προγράμματα φιλοξενίας, εκδηλώσεις, δράσεις εξοικείωσης και χορηγιών.

Συγκεκριμένα, στην οδό Πανδρόσου, στο Μοναστηράκι - η οποία συγκεντρώνει 110 καταστήματα- θα διοργανωθεί αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου έως τις 9 το βράδυ.

Κατά μήκος του δρόμου, οι σύνεδροι θα έχουν την εμπειρία μιας γευστικής και καλλιτεχνικής περιπλάνησης, με πρωτοβουλία των επαγγελματιών της περιοχής και σε συνεργασία με δημοτικούς και πολιτιστικούς φορείς.


Ο επισκέπτης της πόλης θα βιώσει την αθηναϊκή φιλοξενία, μέσα από τα υπαίθρια εργαστήρια, τη γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων, τη συμμετοχή σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι, την παρακολούθηση μουσικών και χορευτικών δρώμενων...






ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v