Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στη Κομοτηνή και τη Καστοριά, ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα ακολουθούν ανάλογες εκδηλώσεις σε Μεσσηνία και Κρήτη.

  • Real.gr
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ
Συνεχίζονται σε ολόκληρη τη χώρα οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στη Κομοτηνή και τη Καστοριά, ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα ακολουθούν ανάλογες εκδηλώσεις σε Μεσσηνία και Κρήτη. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλες τους νομούς της χώρας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ στη Κομοτηνή κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κωνσταντίνος Μορφακίδης, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, Κωνσταντίνος Τσαρδακλής.

Παρευρέθηκαν πρώην Βουλευτές, Πολιτευτές, οι διατελέσαντες πρόεδροι της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κίμωνας Καλδριμιτζής, ο Γιώργος Γιατζίδης, ο Αριστείδης Σαρχοσίδης, ο Μιχάλης Αθανασιάδης, ο Κώστας Ναλμπάντης, καθώς επίσης και πολλά άλλα στελέχη του κόμματος και μεγάλος αριθμός πολιτών.

Στην Εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Καστοριάς κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και Βουλευτής Κοζάνης κ Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Δημήτρης Καραμανίδης και η Βουλευτής κα Μαρία Αντωνίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρώην Βουλευτές, Πολιτευτές, πρώην Πρόεδροι ΝΟΔΕ, κομματικά στελέχη καθώς και πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v