«Σπρώχνουν» την Μισέλ στο Κογκρέσο

Οι «σκληροπυρηνικοί» υποστηρικτές του Μπαράκ Ομπάμα πιέζουν την πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να διεκδικήσει την θέση της Καλιφόρνια.

  • Real.gr
«Σπρώχνουν» την Μισέλ στο Κογκρέσο
Πληθαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι «σκληροπυρηνικοί» υποστηρικτές του Μπαράκ Ομπάμα πιέζουν την πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να διεκδικήσει την θέση της Καλιφόρνια στο Κογκρέσο το 2018.

Η συγκεκριμένη θέση αναμένεται να μείνει «ορφανή» καθώς η κάτοχός της, η 81χρονη Νταϊάν Φέινστειν, έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι αυτή είναι η τελευταία της θητεία.

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα που θα μετακομίσουν όταν τελειώσει η θητεία του προέδρου των ΗΠΑ σε 26 μήνες, ωστόσο το Λος Άντζελες δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Για πολλούς, η Καλιφόρνια είναι ο πιο ενδεδειγμένος προορισμός για τους Ομπάμα, για πολλούς λόγους. Η Χαβάη είναι απομακρυσμένη, το Ιλινόις είναι ο παράδεισος της διαφθοράς, ενώ η Νέα Υόρκη έχει «γεμίσει» με στενούς συνεργάτες των Κλίντον.

Μπαράκ και Μισέλ έχουν πολλούς φίλους στο Λος Άντζελες, από όταν ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν μαθητής στο Κολλέγιο. Ωστόσο, την απόφαση για το που θα μείνουν μάλλον θα την πάρει η Μισέλ Ομπάμα.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v