Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο χρόνος τελειώνει για τους ανθρακωρύχους

Δεκαοκτώ εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ορυχείο στην Τουρκία.

Ο χρόνος τελειώνει για τους ανθρακωρύχους
Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τους 18 εργαζόμενους οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ορυχείο στην επαρχία Καραμάν της Τουρκίας. Το σημείο στο οποίο βρίσκονταν πλημμύρισε από τα νερά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην γειτονική χώρα.

Ομάδες διάσωσης βρίσκονται στην περιοχή και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους, ωστόσο και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε ότι ο χρόνος τελειώνει.

Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο για τους συγγενείς των εγκλωβισμένων, οι οποίοι βρίσκονται έξω από το ορυχείο. Κάθε δύο ώρες, η στάθμη του νερού ανεβαίνει περίπου ένα μέτρο.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι την στιγμή που το νερό είχε συσσωρευτεί πλημμύρισε τον χώρο, στο σημείο βρίσκονταν 40 εργαζόμενοι. Από αυτούς ωστόσο, μόνο οι μισοί κατόρθωσαν να ξεφύγουν.

Στην επιχείρηση διάσωσης αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος τόνισε: «Ελπίζω οι εργάτες στο ορυχείο να επιστρέψουν στις οικογένειές τους ασφαλείς».


Real.gr ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ από realmedialive


Εγκλωβισμένοι σε ορυχείο στην Τουρκία


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο