Η Σοφία Βούλτεψη για τη συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή

««Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής επικοινωνούν συχνά και στο τηλέφωνο και συναντιούνται», είπε στον realfm 97,8 η κυβερνητική εκπρόσωπος με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών.

  • Real.gr
Η Σοφία Βούλτεψη για τη συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή
Στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής επικοινωνούν συχνά και στο τηλέφωνο και συναντιούνται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το περίεργο στο να συναντηθούν δημόσια. Προφανώς πολιτικές αναλύσεις γίνονται πάντα», είπε αρχικά η κυβερνητική εκπρόσωπος

Στην επισήμανση αν το κυρίως γεύμα της συνάντησης ήταν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η κ. Βούλτεψη ανέφερε: «Είναι προφανές ότι είναι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, νομίζω αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα». Και πρόσθεσε: «Δεν έχω την ατζέντα της συζήτησης πρέπει να σας πω. Εχουν το δικαίωμα να συζητούν χωρίς να το μαθαίνουμε».

Οσον αφορά τη συζήτηση που προκάλεσε η συγκεκριμένη συνάντηση η κυβερνητική εκπρόσωπος αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτό που δεν προκαλεί συζήτηση στην πατρίδα μας σήμερα; Δεν θα προκαλούσε κι αυτό, φυσικό είναι. Αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε», ενώ με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου που κάνει λόγο για γεύμα αγωνίας η κ. Βούλτεψη αρκέστηκε να απαντήσει: «Γι’ αυτό είναι εφημερίδες της αντιπολίτευσης».

Στο ερώτημα αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της κυβέρνησης για συνεννόηση με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις ειδικά στο ζήτημα των εθνικών θεμάτων η κα. Βούλτεψη απάντησε: «Το θέμα της εθνικής συνεννόησης είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το επικαλούμαστε κι εμείς συνεχώς. Βεβαίως από την άλλη πλευρά δεν υπάρχουν αυτά τα δείγματα».

Και σημείωσε: «Οταν λέμε θέλουμε εθνική συνεννόηση αμέσως μετά δίνει μία συνέντευξη ο κ. Παππάς, διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα και τη μία φορά λέει “ναι θα πάει ο κ. Τσίπρας, αλλά για να ζητήσει από τον κ. Σαμαρά να παραιτηθεί” και τη δεύτερη φορά λέει “ναι θα πάει, αλλά θα πάει μόνο για να ζητήσει εκλογές”. Αρα αυτό έχει υπονομευθεί στη βάση της αυτή η συζήτηση». Η κα. Βούλτεψη είπε ότι για τα εθνικά θέματα υπάρχει ομοψυχία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ κα. ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v