Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας έχει ένα μενού που διαλέγει ό,τι του αρέσει

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον realfm 97,8…

  • Real.gr
Βορίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας έχει ένα μενού που διαλέγει ό,τι του αρέσει
Στην ανησυχία των αγορών για τον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας στη χώρα μας λόγω του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ο Μάκης Βορίδης το δυσμενές οικονομικό κλίμα μιλώντας στον realm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Οπως αντιλαμβάνεστε και νομίζω γίνεται απολύτως σαφές, αυτό το οποίο λέμε αγορές, αυτό που λέμε κεφαλαιαγορές, αυτό που λέμε χρηματιστήριο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στην πραγματικότητα ενσωματώνει κινδύνους στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Ενας από τους βασικούς κινδύνους που ενσωματώνει είναι ο λεγόμενος πολιτικός κίνδυνος. Αν λοιπόν δεν λυθούν δύο, κατά τη γνώμη μου, βασικά ζητήματα συνδεδεμένα μεταξύ τους, το ένα είναι το θέμα της προεδρικής πλειοψηφίας, επομένως εάν υπάρχουν εκλογές ή όχι. Και το δεύτερο ζήτημα, το οποίο είναι παρεπόμενο του πρώτου, το κατά πόσο σε αυτές τις εκλογές υπάρχει, ας το πω, ενδεχόμενο να κερδίσει μία δύναμη η οποία δημιουργεί ανησυχία για το πως θα συμπεριφερθεί, να το πω επιεικώς».

Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση ο καθένας άλλα λέει και άλλα κάνει. «Από την άλλη μεριά, επίσης, είναι απολύτως ξεκάθαρο, όταν βγαίνει ένα κόμμα το οποίο λέει ότι εγώ προτίθεμαι να καταργήσω όλους τους εφαρμοστικούς νόμους, από τη μια. Γιατί εδώ με τον ΣΥΡΙΖΑ έχεις ένα θέμα. Ο Σταθάκης λέει άλλα, ο Λαφαζάνης λέει άλλα, η Κεντρική Επιτροπή λέει άλλα, η ιδρυτική διακήρυξη λέει άλλα, ο Τσίπρας τα λέει μία έτσι και μία αλλιώς. Ο καθένας έχει ένα μενού εδώ που διαλέγει ότι του αρέσει».

Στο ερώτημα αν θεωρεί το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ανοιχτό ο κ. Βορίδης απάντησε κατηγορηματικά: «Κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως ανοιχτό».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v