Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουγάτσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το Food Festival

Γεύσεις Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν σήμερα το δημαρχείο της πόλης...

  • Real.gr
Μπουγάτσα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το Food Festival
Γεύσεις Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφτούν σήμερα το δημαρχείο της πόλης έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Μπουγάτσα με κρέμα, λουκουμάδες, τραχανά, το γνωστό σε όλους «κουλούρι Θεσσαλονίκης» αλλά και εδέσματα από την ισραηλιτική κοινότητα είναι όσα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που γίνονται στο πλαίσιο του Food Festival.

Το φεστιβάλ γαστρονομίας του δήμου Θεσσαλονίκης διεξάγεται φέτος για τέταρτη χρονιά με σκοπό να αναδείξει τη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και περιλαμβάνει σειρά δράσεων, μεταξύ άλλων και του προγράμματος «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 10 ευρώ», όπου συμμετέχουν διάφορα εστιατόρια της πόλης προσφέροντας σε αυτή την τιμή ένα προκαθορισμένο μενού.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δημαρχείο η σεφ- συγγραφέας του Γαστρονομικού Οδηγού της Θεσσαλονίκης, Κική Εμμανουλίδου, θα παρουσιάσει ορισμένες από τις συνταγές «Food Stories- Πιάτα με Ιστορία» εκ μέρους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Ο δίγλωσσος γαστρονομικός οδηγός εκδόθηκε φέτος και έχει ως στόχο να προβάλει τη Θεσσαλονίκη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο