Βενιζέλος: Υποστήκαμε ακρωτηριασμό της εκλογικής μας δύναμης...

... χάριν του εθνικού συμφέροντος, είπε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  • Real.gr
Βενιζέλος: Υποστήκαμε ακρωτηριασμό της εκλογικής μας δύναμης...
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Στο σύντομο διάλογων που είχαν μπροστά στις κάμερες ο υπουργός Εξωτερικών ουσιαστικά προανήγγειλε τα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι.

«Θα σας ενημερώσω για την επίσκεψη που κάναμε και για την τριμερή συνάντηση στο Κάιρο. Αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σημαντικό και το τοποθετώ στο γενικότερο πλαίσιο της σημαντικής πολιτικής που εφαρμόζουμε», τόνισε αρχικά ο κ. Βενιζέλος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Στηριζόμενοι στο δίκαιο της θάλασσας».

Και συνέχισε ο κ. Βενιζέλος: «Θα σας ενημερώσω για το σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο και τη μετάβαση στη νέα εποχή. Εμείς υποβληθήκαμε στη μεγάλη πολιτική θυσία, ως πολιτικός χώρος, να υποστούμε ακρωτηριασμό της εκλογικής μας δύναμης χάριν του εθνικού συμφέροντος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v