Μητρόπουλος: Να πάψουν την πολυφωνία...

Μέσω του realfm 97,8, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στους συντρόφους του «να πάψουν την πολυφωνία, να στηρίξουν τον πρόεδρο, να στηρίξουν μια ενιαία εκφώνηση της κεντρικής γραμμής».

  • Real.gr
Μητρόπουλος: Να πάψουν την πολυφωνία...
Μέσω του realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, έστειλε μήνυμα στους συντρόφους του «να πάψουν την πολυφωνία να στηρίξουν τον πρόεδρο, να στηρίξουν μια ενιαία εκφώνηση της κεντρικής γραμμής».

«Είναι προεχόντως επιστημονική προσέγγιση αλλά και βαθιά πολιτική.

Αν δεν υπάρξει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία- αυτονομία την λέω- και με ευρύτερο σχήμα και σε άλλους χώρους, να μπορείς να κάνεις το πρώτο σου έργο, δεν μπορείς να επαναφέρεις το 751, δεν μπορείς να παγώσεις τις ρήτρες που εξαϋλώνουν τις συντάξεις, δεν θα καταργήσεις τη ρήτρα που λέει ότι τα όρια ηλικίας ανδρών και γυναικών θα αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με την ηλικία του προσδόκιμου ζωής; Άρα, δεν θα μπορέσεις να πάρεις κάποια μέτρα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Να στείλω ένα μήνυμα και στους συντρόφους μου. Να πάψουν την πολυφωνία, να στηρίξουν τον πρόεδρο, να στηρίξουν μια ενιαία εκφώνηση της κεντρικής γραμμής, αλλά και στον λαό μας».

Ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση που θα κάνει ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε:

«Εδώ τα κριτήρια είναι ιστορικά και πολιτικά. Πιστεύουμε και ο Τσίπρας -από αυτό εμφορείται η πολιτική εκφώνηση- ότι μια ισχυρή πλειοψηφία με ευρύ κοινωνικό μέτωπο, με ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα και με άλλες δυνάμεις που δέχονται το πρόγραμμα μπορούν να πιέσουν τους δανειστές για πατριωτικότερες και καλύτερες λύσεις υπέρ του λαού που καθημαζεται χωρίς καμία προοπτική».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δήλωση «βόμβα» Μητρόπουλου

Κρίσιμη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v