Α. Σπηλιωτόπουλος: Χρειάζεται μια minimum δυνατή εθνική συνεννόηση

Στον Realfm 97,8 μίλησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ.

  • Real.gr
Α. Σπηλιωτόπουλος: Χρειάζεται μια minimum δυνατή εθνική συνεννόηση
Στον Realfm 97,8 μίλησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σε ό,τι αφορά την πολυσυζητημένη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και τοτ Αλέξη Τσίπρα είπε πως : «Αυτή η συνάντηση ήδη έχει καθυστερήσει πολύ και όσο καθυστερεί το κλίμα δυναμιτίζεται και από τις δύο πλευρές και τα περιθώρια που μπορούν να υπάρξουν για συνεννόηση δυστυχώς περιορίζονται.»

Σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα δήλωσε ότι «Πρέπει να αντιληφθεί και η αξιωματική αντιπολίτευση ότι έστω και την ύστατη αυτή στιγμή πρέπει να προσέλθει σε μια συνάντηση όχι όμως μόνο και μόνο για να δείξει ότι ανταποκρίνεται αλλά επί της ουσίας για να επιτύχουμε τη minimum δυνατή εθνική συνεννόηση στην διαπραγμάτευση με τη Τρόικα για το θέμα των τραπεζών και κυρίως για να υπάρχει η στοιχειώδης πολιτική σταθερότητα στον τόπο βάση της οποίας οι αγορές θα κινηθούν το επόμενο διάστημα» και πρόσθεσε ότι «το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο. Μπορούμε να κερδίσουμε και να κεφαλαιοποιήσουμε όλα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια διαφορετικά θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα λόγω ακριβώς της αδυναμίας συνεννόησης για τα στοιχειώδη. Και αυτή την ευθύνη την έχει και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση».

Για την ενασχόληση του με τον Δήμο Αθηναίων ανέφερε ότι «συμμετέχω στα δημοτικά συμβούλια και συνεργαζόμαστε καθημερινά με τον Δήμαρχο της Αθήνας για ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Αθήνας ως εντεταλμένος σύμβουλος και υπεύθυνος για τον τουρισμό. Στον Δήμο από την στιγμή που με επέλεξαν οι συμπολίτες μου θα μείνω μέχρι τέλους και θα κάνω εθελοντικά, γιατί εθελοντικά είναι αυτή η συμμετοχή, ότι καλύτερο μπορώ και κυρίως θα καταθέσω την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή για να βοηθήσω την πόλη μου, την Αθήνα. Το κάνω ανιδιοτελώς με πάρα πολύ αγάπη και γι’ αυτό είμαι εκεί και θα δώσω τη μάχη μέχρι τέλους».




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v