Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες φωτογραφίες Ολάντ - Γκαγιέ

To γαλλικο περιοδικό ''Voici'' δημοσιεύει φωτογραφίες με τα τετ-α-τετ του ζευγαριού στο Μέγαρο των Ηλυσίων.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  • Real.gr
Νέες φωτογραφίες Ολάντ - Γκαγιέ
Ένδεκα μήνες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφικών στιγμιότυπων που αποκάλυπταν τη σχέση μεταξύ του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγέ, το γαλλικό περιοδικό ‘’Voice’’ δημοσιεύει φωτογραφίες των δύο, μέσα στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.

"Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Μέγαρο των Ηλυσίων", γράφει, μεταξύ άλλων, στις σελίδες του το "Voici" και προσθέτει: "Η Zουλί Γκαγιέ αισθάνεται σαν να είναι σπίτι της. Εξάλλου κοιμάται πολλές φορές την εβδομάδα στο προεδρικό μέγαρο".

Οι φωτογραφίες όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του επικεφαλής του γαλλικού κράτους τραβήχτηκαν παράνομα.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν εμφανώς μεγεθυνθεί, γεγονός που μειώνει την ποιότητα της εικόνας. Η ηθοποιός κάθεται με την πλάτη στον φακό ή εμφανίζεται σχεδόν προφίλ προς τον φακό και απέναντι στον Φρανσουά Ολάντ που φοράει κοστούμι.



"Είναι τραβηγμένες τον Οκτώβριο", δήλωσε στο δίκτυο RTL η αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Voici", Μαριόν Αλαμπέρ. Κι ενώ η Γκαγέ αρχίζει να συνηθίζει την ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων, το προσωπικό αισθάνεται πλέον οικεία μαζί της αφού την βλέπει συχνά. Έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο... ημιεπίσημη "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας.

Σύμφωνα με μία πηγή, η γαλλική προεδρία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση για τη δημοσίευση των τριών φωτογραφιών εναντίον του περιοδικού, που ισχυρίζεται από την πλευρά του ότι οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν «στα μέσα Οκτωβρίου», και σε αυτές απεικονίζονται ο 60χρονος πρόεδρος και η ηθοποιός, 42 ετών, να κάθονται σε ένα τραπέζι «στην ταράτσα των προεδρικών διαμερισμάτων».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v