Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kωνσταντινόπουλος: Απόφαση του ΠΑΣΟΚ για καμία νέα μείωση στις συντάξεις

Στο θέμα που προέκυψε με την απαίτηση της τρόικας για νέα μείωση στις συντάξεις από 1-1-2015 αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Kωνσταντινόπουλος: Απόφαση του ΠΑΣΟΚ για καμία νέα μείωση στις συντάξεις
Στο θέμα που προέκυψε με την απαίτηση της τρόικας για νέα μείωση στις συντάξεις από 1-1-2015 αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της συγκυβέρνησης να μην ψηφίσει καμία αλλαγή και καμία μείωση. 

«Αυτή η συζήτηση έγινε όταν αρμόδιοι παράγοντες έφεραν αυτό το χαρτί που έθετε αυτά τα ζητήματα. Εμείς μιλάμε με τους αρμοδίους στην κυβέρνηση.Οταν έγινε αυτό το θέμα δεν κάναμε τον τσάμπα-μάγκα. Το 2011 είχαμε ψηφίσει ένα νόμο είχαμε κάνει τις αναλογιστικές μελέτες. Αυτό το θέμα έχει τελειώσει.Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία άλλη μείωση σε ένα νόμο που δεν έχει αρχίσει να υλοποιείται. Είναι απόφαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και δεν είναι άποψη δική μου», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος

Δείτε το βίντεο


Κωνσταντινόπουλος by realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v