Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Ένα φωτεινό κόκκινο κορδελάκι από αναμένα κεριά θα σχηματιστεί σήμερα στις 19:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Ένα φωτεινό κόκκινο κορδελάκι (που είναι το διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS) από αναμένα κεριά θα σχηματιστεί σήμερα στις 19:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους (μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον») στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».
 
Η αφή των κεριών θα πλαισιωθεί με χορευτικές εκδηλώσεις και παραστάσεις από τις σχολές χορού Line of Dance, Danza Fuerte και το Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ - Πρόγραμμα Τζαζ καθώς και με μουσική εκδήλωση με πιάνο από την παιδική χορωδία «Νέοι Μουσικοί χωρίς Σύνορα».

Εξάλλου σήμερα στις 18:00 η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επίκαιρα Θέματα, AIDS, Αντισύλληψη, HPV» με ομιλητή τον αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας του ΑΠΘ Θεοχάρη Ταντανάση. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων στον 1ον όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v