Ο «Έλληνας» γιος του Σαρκοζί

Και ενώ ο Νικολά Σαρκοζί επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας, ο πρωτότοκος γιος του Πιερ έχει βαλθεί να γίνει... Αθηναίος. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο «Έλληνας» γιος του Σαρκοζί
Και ενώ ο Νικολά Σαρκοζί επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας, μετά την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του Συντηρητικού Κόμματος UMP, φιλοδοξώντας να ανέβει για μία ακόμη φορά στον προεδρικό θώκο των Ηλυσίων, ο πρωτότοκος γιος του Πιερ έχει βαλθεί να γίνει... Αθηναίος.

Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε ξανά στην πρωτεύουσα, έστω και για μερικές μόνο ώρες, για να βάλει φωτιά στα decks γνωστού νυχτερινού κέντρου στην Ερμού. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που ο 29χρονος επισκέφτηκε την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Το «Έθνος της Κυριακής» συνομίλησε με τον Πιερ, έναν νέο με δυναμική προσωπικότητα, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του, ενώ βρισκόταν στο δεύτερο έτος της Νομικής και να μετατρέψει το πάθος του για τη μουσική σε επάγγελμα, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του.



«Άρχισα να χειρίζομαι τα πρώτα μου προγράμματα μουσικής, παράλληλα με τα πρώτα μου πικάπ σε ηλικία 14 με 15 ετών. Όμως, έπαιζα ήδη μουσική σε μικρά πάρτι ή σε μικρά κλαμπ της Κορσικής, από όπου είναι η καταγωγή μου. Όταν πλέον είχα περάσει στο επόμενο στάδιο και διέθετα έναν πιο επαγγελματικό εξοπλισμό, έπρεπε να κάνω μια επιλογή, αφού ως έφηβος δεν μπορούσα να αγοράσω τα πάντα. Μόνο όταν πήγα για πρώτη φορά στην Ίμπιζα, πριν από έξι χρόνια, αποφάσισα να το πάρω πιο πολύ σοβαρά», ανέφερε ο γιος του Νικολά Σαρκοζί.



Σε ερώτηση για τον ρόλο που έχει παίξει στην καριέρα του το επώνυμο Σαρκοζί, η απάντηση είναι αφοπλιστική: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πάρα πολύ, έτσι ώστε να μην με επηρεάζει και να εξελίσσομαι όσο το δυνατόν πιο φυσικά».

Ο γοητευτικός Πιερ (έχει κάνει και ένα γρήγορο πέρασμα από το μόντελινγκ) είναι γιος του Νικολά Σαρκοζί από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρί-Ντομινίκ Κουλιόλι. Είναι γνωστό πως οι Σαρκοζί έχουν ελληνικές ρίζες, παρ’ όλα αυτά ο Πιερ δεν είχε μέχρι πρόσφατα την ευκαιρία να γνωρίσει την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Θέλει όμως να την επισκεφτεί στις καλοκαιρινές του διακοπές.
 
«Ο προπάππους μου, ο άνθρωπος που μεγάλωσε τον πατέρα μου, καταγόταν από την Θεσσαλονίκη. Είχε έρθει στη Γαλλία για να τελειοποιήσει τις σπουδές του, μέχρι που μια όμορφη Γαλλίδα τον γοήτευσε και έμελλε να τον κρατήσει εκεί για πολύ καιρό».


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v