Μια ξεχωριστή παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Θέατρο σκιών από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ μετά μουσικής και χορού.

  • Real.gr
Μια ξεχωριστή παράσταση για μικρούς και μεγάλους
Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγάλεω, παρουσιάζει το έργο του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο» από τις δημιουργικές ομάδες θεάτρου, μουσικής, σκηνογραφίας και χορού της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας.

Μια παράσταση για μεγάλους & μικρούς με φιγούρες στο μπερντέ, επί σκηνής ηθοποιούς με μάσκες και κοστούμια, ζωντανή ορχήστρα μουσικής και χορευτές.

Ένα έργο εμπνευσμένο από τη λαϊκή παράδοση, ειδωμένο με μια σύγχρονη ματιά, δουλεμένο με αφοσίωση και προσπάθεια.

Μια παράσταση όπου η τέχνη και η δημιουργία δίνουν απαντήσεις στο πρόβλημα των ναρκωτικών και βάζουν τα δικά τους θεμέλια στην απεξάρτηση.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ελληνικό Μολύβι - Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας) την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 19.30.



Η συγκεκριμένη δράση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την τοπική κοινωνία.

Συνδιοργάνωση: ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v