Καλάβρυτα: Προετοιμασίες για το χιονοδρομικό κέντρο

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Λαζουράς προχώρησε σε ενημέρωση τοπικών φορέων και επαγγελματιών για τις συνθήκες πλήρους ετοιμότητας ώστε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

  • Real.gr
Καλάβρυτα: Προετοιμασίες για το χιονοδρομικό κέντρο
Σε ενημέρωση των τοπικών φορέων, επαγγελματιών και κατοίκων των Καλαβρύτων, για την προετοιμασία του χιονοδρομικού κέντρου, την ανάδειξη των δράσεων και τη λεπτομερή ανάλυση των συνθηκών πλήρους ετοιμότητας, έτσι ώστε να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών στη διάρκεια της νέας χιονοδρομικής περιόδου, προχώρησε ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης του χιονοδρομικού και δήμαρχος της μαρτυρικής πόλης, Γιώργος Λαζουράς.

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και παρουσίασε τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, με σκοπό, όπως είπε, τη βελτίωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους χιονοδρόμους και επισκέπτες.

Ακόμη, ο Γιώργος Λαζουράς, έκανε ειδική αναφορά στη χορηγία προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων από το Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον, ύψους 126.500 ευρώ, ποσό με το οποίο, όπως ανέφερε, θα χρηματοδοτηθούν δράσεις και επείγουσες ανάγκες του.

Μάλιστα, όσον αφορά στη χορηγία, ο Γιώργος Λαζουράς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χωρίς να απεμπολούμε, ούτε να συμψηφίζουμε, ούτε να παραιτούμαστε από τις οφειλόμενες γερμανικές αποζημιώσεις, τις οποίες, συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να απαιτούμε δυναμικά, ανυποχώρητα και ασυμβίβαστα, υποβάλαμε πρόταση στο Ελληνογερμανικό Ταμείο για το Μέλλον, όπως έχει αποφασίσει κατ' επανάληψη το δημοτικό συμβούλιο, για τη χρηματοδότηση αναγκαίων δράσεων του κυριότερου αναπτυξιακού πόλου του δήμου μας, που είναι χιονοδρομικό κέντρο».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λαζουράς διατύπωσε την εκτίμηση ότι και φέτος το χιονοδρομικό κέντρο θα ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό, στηριζόμενο, όπως τόνισε, στο προσωπικό του, που είναι άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, αλλά και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές του και πρωτίστως στην ασφάλεια των εγκαταστάσεών του.

Τέλος, ο δήμαρχος Καλαβρύτων ευχαρίστησε τον πρόσφατα παραιτηθέντα διευθύνοντα σύμβουλο Θύμιο Βαζαίο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και παρουσίασε τον νέο γενικό διευθυντή του κέντρου, Λεωνίδα Σπυρόπουλο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v