Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον φερόμενο ως «μεσάζοντα»

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του. Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του φερόμενου ως «μεσάζοντα». Τι δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος. (VIDEO)

  • Real.gr
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον φερόμενο ως «μεσάζοντα»
Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013 όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Με "τρίλιζα" απεικονίζεται ο φερόμενος ως «μεσάζοντας», ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη, τον πλησίασε με σκοπό τον χρηματισμό του βουλευτή.



Ο γραμματέας της ΝΔ σχολιάζοντας τα όσα κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους ΑΝΕΛ, υπήρξε στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Τον συνόδευσε στην συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22 Μαρτίου του 2013».


Real.gr ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ by realmedialive

Ο Ανδρέας Παπαμμίκος υποστήριξε ότι πρόκειται για «στημένη προβοκάτσια» και έκανε λόγο για «άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα».


Real.gr ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ by realmedialive

Και πρόσθεσε ότι «την προβοκάτσια αυτή την ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ» και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι «μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον, επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις».

Τέλος ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε πως «η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί άμεσα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v