Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Αηδόνης στο enikos.gr: Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη

Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, γνωστοποίησε οΧρήστος Αηδόνης.

  • Real.gr
Ο Αηδόνης στο enikos.gr: Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη
Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, γνωστοποίησε οΧρήστος Αηδόνης, μιλώντας στο enikos.gr.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «ένα τεράστιο ατόπημα» και δήλωσε στο enikos.gr: «35 χρόνια πολιτική διαδρομής δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να έχει αφήσει μία σκιά υποψίας εις βάρος μου.

Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι δύο συνάδελφοι κάνουν ένα τεράστιο ατόπημα και ρίχνουν δυστυχώς νερό στον μύλο της αθλιότητας. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση ξεπερνάει καθετί στην οποιαδήποτε λογική».

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη, ο λόγος ανήκει πια σε αυτήν και εκείνο που απαιτείται από αυτούς είναι τώρα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με προσβάλλει. Απολογούμαι στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου και σε μία κοινωνία και δεν μπορώ να υποστώ το στίγμα κανενός.


ΠΗΓΗ: enikos.gr



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v