Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας απόστρατος αστυνομικός, βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων, από τα τμήματα δίωξης ναρκωτικών Λάρισας και Βόλου.

  • Real.gr
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών
Ένας απόστρατος αστυνομικός, βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων, από τα τμήματα δίωξης ναρκωτικών Λάρισας και Βόλου, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Συγκεκριμένα εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ενώ αναζητούνται ακόμη τρία.

Ο 46χρονος απόστρατος αστυνομικός ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, φέρεται να κατηύθυνε τα υπόλοιπα μέλη που είχαν περιφερειακό ρόλο, σχετικά με τη δράση τους που αφορούσε αγοραπωλησίες και μεταφορές ναρκωτικών ουσιών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, συνελήφθησαν ο 46χρονος και τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, ένας 57χρονος και μία 35χρονη, ενώ κατασχέθηκε διαδοχικά συνολική ποσότητα ηρωίνης, βάρους 42,6 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ακόμη ένας 16χρονος που δεν ανήκει στην οργάνωση, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων μελών της οργάνωσης, αλλά και από την κατοχή τους κατασχέθηκαν: 45,9 γραμμάρια ηρωίνης, 38 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 57.737,95 ευρώ, ένα πιστόλι με κενό γεμιστήρα, ένα δακρυγόνο, ένα κυνηγητικό όπλο, δύο γκλοπ, ένα στιλέτο, 53 δυναμιτάκια διαφόρων τύπων, ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου και έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v