Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Snapchat ετοιμάζει τη δική του μουσική υπηρεσία;

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες προκύπτουν από το hacking στη Sony Pictures

  • Real.gr
Το Snapchat ετοιμάζει τη δική του μουσική υπηρεσία;
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες προκύπτουν από το hacking στη Sony Pictures, καθώς από συνομιλία του CEO της Sony Pictures, Michael Lynton και του μέλους του Δ.Σ. του Snapchat, Mitch Lasky, η υπηρεσία προχώρησε σε κάποιες εξαγορές.

Πιο αναλυτικά, το Snapchat εξαγόρασε την υπηρεσία QR Scan.me έναντι 14 εκ. δολαρίων σε μετρητά, 33 εκ. σε προνομιακές μετοχές του Snapchat και ακόμα 3 εκ. σε δεσμευμένες μετοχές που θα ανήκουν στην ομάδα του Scan.me.

Το Snapchat έχει επίσης εξαγοράσει την Vergence Labs, μία εταιρία κατασκευής γυαλιών όρασης με δυνατότητα εγγραφής video. Αυτή η εξαγορά κόστισε στο Snapchat 11 εκ. δολάρια σε μετρητά και επιπλέον 4 εκ. σε μετοχές.

Παράλληλα, διέρρευσε το ποσό εξαγοράς της υπηρεσίας AddLive, που ανέρχεται στα 10 εκ. δολάρια. Με την εξαγορά αυτή, το Snapchat θα μπορεί να υποστηρίξει video chat δυνατότητες.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση από τις διαρροές, είναι η πρόθεση του Snapchat να λανσάρει μία μουσική υπηρεσία, μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Άλλοι κάνουν λόγο ότι το Snapchat θέλει να συνεργαστεί με συγκεκριμένους καλλιτέχνες για να τους προωθήσει, ενώ άλλοι κάνουν λόγο ότι έχει πρόθεση να προχωρήσει στη δική του δισκογραφική.

Τέλος, σύμφωνα με το Valleywag, το Snapchat απέρριψε πρόταση εξαγοράς από το Facebook ύψους 3 δισ. δολαρίων.

Πηγή: e-pcmag.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v