Όλο το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο αντεισαγγελέας εφετών Αθηνών. Τι είπε στον realfm 97,8 για το θέμα η Ντ. Μπακογιάννη.

  • Real.gr
Όλο το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη
Ρεπορτάζ: Κανδύλη Άννα

Στη δημοσιότητα ήρθε το πόρισμα του αντεισαγγελέα εφετών Αθηνών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, που ερεύνησε την υπόθεση των καταγγελιών χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη, η οποία τέθηκε στο αρχείο

Ο αντεισαγγελέας εφετών Αθηνών έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος γα την άσκηση ποινικής δίωξης δωροδοκίας βουλευτή «καθόσον δεν προέκυψε κανένα στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος ούτε προέκυψε η βασιμότητα της καταγγελίας».

Ο ίδιος ανέφερε στο πόρισμα ότι δεν πείθεται για τη βασιμότητα της καταγγελίας Χαϊκάλη καθώς και ο φερόμενος ως μεσάζων Γιώργος Αποστολόπουλος είχε παγιδεύσει τον βουλευτή στη συνάντησή τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά όλο το πόρισμα



Μπακογιάννη στον realfm 97,8: Αυτή η υπόθεση πρέπει μέχρι κεραίας να ερευνηθεί

Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση Χαϊκάλη και στην απόφαση της δικαιοσύνης να τεθεί στο αρχείο.

«Δεν μου αρέσει αυτή η υπόθεση. Ντρέπομαι. Ντρέπομαι γενικώς. Ντρέπομαι γι’ αυτή την εικόνα βουλευτών, ντρέπομαι για αυτούς τους απίστευτους τύπους οι οποίοι ο ένας μαγνητοφωνεί τον άλλον.

Ντρέπομαι, ντρέπομαι. Και σκέφτομαι τον απλό πολίτη ο οποίος σήμερα βλέπει μία εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας που είναι η εκλογή του ανθρώπου που θα βάλουμε στο ύψιστο αξίωμα και έρχονται άνθρωποι από τον Κορυδαλλό για να τον ψηφίσουν έχουν άνθρωποι οι οποίοι πηγαίναν χθες και μαγνητοφωνούσαν με τηλέφωνα να τον ψηφίσουν και αναρωτιέμαι αυτός ο πολίτης ο οποίος βλέπει αυτή την εικόνα μπροστά του τι πρέπει να νιώθει.

Εγώ λοιπόν τον καλώ αυτόν τον πολίτη να μην μπει στη λογική ότι “ναι έτσι είναι η πολιτική, ναι έτσι είναι η Ελλάδα”. Ούτε η Ελλάδα είναι έτσι, ούτε η πολιτική είναι έτσι, ούτε και οι πολιτικοί είναι έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι επέδειξε αργοπορία η δικαιοσύνη να ασχοληθεί με το θέμα και μετά λειτούργησε υπό την πίεση ότι έπρεπε να κλείσει πάρα πολύ γρήγορα η υπόθεση αυτή για να μην πάμε στην εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας με ανοικτή την υπόθεση αυτή. Ενα πράγμα είναι βέβαιο, ότι αυτή η υπόθεση πρέπει μέχρι κεραίας να ερευνηθεί».






ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v