Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμας: Οι 168 βουλευτές αποτελούν καθαρή πλειοψηφία

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση με το αίσθημα της εθνικής αποστολής και όχι με την προσδοκία του αξιώματος», τόνισε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δήμας: Οι 168 βουλευτές αποτελούν καθαρή πλειοψηφία
«Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους πολίτες εκδήλωσαν αισθήματα εκτίμησης για μένα. Ευχαριστώ θερμά τους βουλευτές που ψήφισαν στο πρόσωπό μου υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι 168 βουλευτές αποτελούν καθαρή πλειοψηφία στο εθνικό κοινοβούλιο, βεβαίως δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός που απαιτείται από το σύνταγμα που είναι 180», δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Στ. Δήμας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας.

Και πρόσθεσε ο κ. Δήμας: «Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που χρειάστηκε να κάνουν μία δύσκολη προσωπική υπέρβαση και θέλω να τους διαβεβαιώσω πως έπραξαν σωστά. Για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά τον αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο για την πρόταση της υποψηφιότητός μου. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση με το αίσθημα της εθνικής αποστολής και όχι με την προσδοκία του αξιώματος. Αυτή ήταν και είναι πάντοτε η αντίληψή μου για την πολιτική στράτευση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v