Κίνδυνος από το ψήσιμο φαγητών σε αλουμινόχαρτο

Προσοχή στη χρήση του αλουμινόχαρτου: έρευνες αποδεικνύουν ότι το ψήσιμο με αλουμινόχαρτο είναι επικίνδυνο για τον οργανισμό!

 

  • Mama365.gr
Κίνδυνος από το ψήσιμο φαγητών σε αλουμινόχαρτο
Συχνά το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιείται στο ψήσιμο διάφορων εδεσμάτων: φέτα, κρέας, πατάτες κ.λ.π. Το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο! Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, αν έχετε αυτή τη μαγειρική συνήθεια, πρέπει να την σταματήσετε!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v