Πέθανε η μοναχοκόρη της Ζα Ζα Γκαμπόρ

Είτε από έμφραγμα είτε από εγκεφαλικό "έφυγε" αιφνιδίως η 67χρονη κόρη της θρυλικής σταρ.

Πέθανε η μοναχοκόρη της Ζα Ζα Γκαμπόρ
Η Φραντσέσκα Χίλτον, η μοναχοκόρη της θρυλικής σταρ Ζα Ζα Γκαμπόρ, "έφυγε" αιφνιδίως σε ηλικία 67 ετών.

Η Χίλτον, που πατέρας της ήταν ο ιδρυτής της αλυσίδας των ξενοδοχείων Χίλτον, πέθανε τη Δευτέρα έπειτα από έμφραγμα ή εγκεφαλικό, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Έντουαρντ Λότσι.

Όπως τόνισε, λεπτά πριν από τον θάνατό της μιλούσαν στο τηλέφωνο για μία συμφωνία σχετικά με το βιβλίο που έγραφε αυτήν την εποχή η Φραντσέσκα.

Η γυναίκα του είπε να περιμένει λίγα λεπτά για να πάει στο μπάνιο αλλά δεν επανήλθε ποτέ στη γραμμή. Ο αρραβωνιαστικός της της έκανε μαλάξεις και τεχνητή ανανπνοή μέχρι να φθάσουν οι νοσηλευτές αλλά ήταν πολύ αργά για τη γυναίκα.

Η Φραντσέσκα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1947. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός, φωτογράφος και μάνατζερ και ήταν εκείνη που βρισκόταν πάντα στο πλευρό της μητέρας της τις δεκαετίες του '80 και του '90.

Πρόσφατα είχε μπλέξει σε μία δικαστική διαμάχη με τον τελευταί οσύζυγο της μητέρας της Φρέντερι φον Άνχαλτ σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών και την περίθαλψη της μητέρας της. Δικαστής έδωσε εντολή στον φον Άνχαλτ να επιτρέψει στη Χίλτον Hilton να επισκεφθεί την 97χρονη μητέρα της. 

ΠΗΓΗ: ΝEW YORK POST

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v