Ο καιρός των εκλογών

Θα είναι o καιρός σύμμαχος για όσους έχουν αποφασίσει να μετακινηθούν για να βρεθούν στα μέρη που θα ψηφίσουν;

  • Real.gr
Ο καιρός των εκλογών
Ξεκινά η εβδομάδα όπου οι προεκλογικές ετοιμασίες και οι συγκεντρώσεις θα κορυφωθούν. O καιρός ιδιαίτερα την Kυριακή, ημέρα των εκλογών έχει και αυτός το δικό του ρόλο. Θα είναι σύμμαχος για όσους έχουν αποφασίσει να μετακινηθούν για να βρεθούν στα μέρη που θα ψηφίσουν;

Όπως δήλωσε ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Real.gr η τελευταία προεκλογική εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα που θα χαρακτηριστεί από τους νοτιάδες, τις σχετικά καλές θερμοκρασίες για Γενάρη, αλλά και τις βροχές που θα σημειώνονται κυρίως σε περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας. Μάλιστα την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται και μεταφορά αφρικάνικης σκόνης στην περιοχή μας.

Έτσι το θερμόμετρο στα νότια μέχρι την Πέμπτη θα φτάνει το μεσημέρι τους 16-18 βαθμούς, στα βόρεια τους 12-14 βαθμούς. Οι νότιοι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Περισσότερο ενισχυμένοι αναμένονται οι άνεμοι το πρωί της Τετάρτη στο ανατολικό Αιγαίο καθώς και την Παρασκευή που ενδέχεται να φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Πιο σημαντικές αναμένονται οι βροχές και οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία για την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ παροδικά αυξημένη συννεφιά αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές.

Μετά το μεσημέρι, οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπα ηπειρωτικά και το ανατ. Αιγαίο. Οι νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι δε θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Η μέγιστη θερμοκρασία στους 14-17 βαθμούς στα νότια , 9-13 βαθμούς στα βόρεια.





ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v