Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εύη Τατούλη: Επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο

Στο δίλημμα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στις κάλπες, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη, μιλώντας στον realfm 97,8.

  • Real.gr
Εύη Τατούλη: Επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο
Στο δίλημμα που θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στις κάλπες, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Υπάρχουν δύο επίπεδα προεκλογικής εκστρατείας, υπάρχει το κεντρικό που η κάθε παράταξη επιδιώκει να ακολουθήσει και υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο.

Εγω, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας, επένδυσα στην ελπίδα και όχι στον φόβο. Γιατί αυτή η χώρα έχει περάσει τρομερές δυσκολίες και παρά ταύτα έχει σταθεί στα πόδια της και έχει επιβιώσει», ανέφερε η κ. Τατούλη και πρόσθεσε:

«Ο μεγάλος προβληματισμός, αυτήν την στιγμή, είναι αν οι θυσίες θα πιάσουν τόπο, αν θα αξιοποιήσουμε αυτές τις θυσίες που κάναμε μέχρι σήμερα ή αντίθετα θα πάμε πίσω».

«Εγω νομίζω αυτό είναι το δίλημμα που έχουν ουσιαστικά μπροστά τους οι πολίτες και σε αυτό θα κληθούν να απαντήσουν σε λίγες μέρες από σήμερα», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΕΥΗ ΤΑΤΟΥΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v