Ασημακοπούλου: Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα διαλέξουν τη ΝΔ

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8

  • Real.gr
Ασημακοπούλου: Ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα διαλέξουν τη ΝΔ
Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν ο χρόνος που απομένει μέχρι την έναρξη των εκλογών είναι αρκετός για να ανατραπεί το κλίμα των δημοσκοπήσεων που δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σαφώς βλέπω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα απαντήσω βιωματικά. Οταν πρωτοβγήκα δημοτική σύμβουλος βγήκα με μία ψήφο διαφορά και αυτό καθόρισε τη μετέπειτα πορεία μου για να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να γίνω βουλευτής. Αυτή η ψήφος καθόρισε την πολιτική μου διαδρομή», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Ασημακοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν, διότι μεταβολίζουν εύκολα συναισθήματα , δικαίως, θυμού, αγανάκτησης, ανυπομονησίας, απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, οι οποίοι μέσα από αυτό προσπαθούν να πάρουν την τελική τους απόφαση. Ελπίζω ότι για το καλό της Ελλάδας θα πρυτανεύσει η λογική και θα διαλέξουν τη ΝΔ για να τη φέρουν πρώτη δύναμη, έστω και με μία ψήφο, γιατί αυτό πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καθοριστικό για τις μετέπειτα εξελίξεις».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΑΣ κα ΑΝΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v