Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LIVE-Τσίπρας: Οι υποχρεώσεις της Ευρώπης προς την Ελλάδα δεν τηρούνται

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ζάππειο Μέγαρο.

  • Real.gr
LIVE-Τσίπρας: Οι υποχρεώσεις της Ευρώπης προς την Ελλάδα δεν τηρούνται
«Καθαρή και ισχυρή εντολή, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα την επόμενη μέρα» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην εισαγωγική του ομιλία, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο ελληνικός λαός, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο, ιστορικό ραντεβού και καλείται να αποφασίσει «αν θα συνεχιστεί η τραγωδία που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο δρόμος των θυσιών δίχως αντίκρισμα ή αν θα υπάρξει διέξοδος, ελπίδα, πραγματική διαπραγμάτευση, επιστροφή στην ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε όλους τους πολίτες «ανεξαρτήτως αν στο παρελθόν βρέθηκαν στις κάλπες με την Αριστερά του» να ψηφίσουν για την Ελλάδα και το μέλλον και αν ενώσει τις δυνάμεις τους με τον ΣΥΡΙΖΑ», τη «μόνη ασφαλή επιλογή», όπως είπε, «να σταματήσει η καταστροφική πολιτική στη χώρα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέκρινε τη ΝΔ, χωρίς να την κατονομάσει, λέγοντας πως «οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επέλεξαν να κρυφτούν σε μισοσκότεινες αίθουσες, σε μονολόγους, γιατί δεν είχαν επιχειρήματα, αλλά μονό μια επικοινωνιακή στρατηγική του φόρου και τρόμου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως έχει την αίσθηση ότι την επόμενη μέρα των εκλογών οι πιο σοβαρές συγκρούσεις θα γίνουν μέσα στη χώρα και αυτές θα είναι με τη διαπλοκή, ενώ σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, επανέλαβε την εκτίμησή του πως η Ευρώπη αλλάζει.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο Ζάππειο Μέγαρο.



Αν δεν βλέπετε το live, πατήστε ΕΔΩ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο, στις 7 το απόγευμα, την τελευταία του ομιλία πριν από τις εκλογές.

Τσίπρας: «Ο Σαμαράς ήλπιζε η ΕΚΤ να εξαιρέσει την Ελλάδα»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v