LIVE: Στον Παπούλια ο Τσίπρας – Ορκίζεται πρωθυπουργός

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, για να ορκιστεί στη συνέχεια πρωθυπουργός. Αύριο η σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος. (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-VIDEO)

  • Real.gr
LIVE: Στον Παπούλια ο Τσίπρας – Ορκίζεται πρωθυπουργός
Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, για να ορκιστεί στη συνέχεια πρωθυπουργός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, για να δείτε live εικόνα

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, καθώς ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να μην υπάρξει θρησκευτική ορκωμοσία.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο αξίωμα του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας, θα μεταβεί στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή, για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η σύνθεση της νέας κυβέρνησης αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο. Το νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι μικρό και θα υπάρξει μια ομογενοποίηση σε ό,τι αφορά τα παλιά υπουργεία.

Ο Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί το απόγευμα με τον Στ. Θεοδωράκη ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

Εξάλλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γ. Δραγασάκη με τον Γκ. Χαρδούβελη ενόψει Eurogroup, επισημάνθηκε στον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών ότι η συζήτηση δεν μπορεί να αφορά ουσιαστικά ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

15.29 Την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο Αλ. Τσίπρας ο οποίος θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Κ. Παπούλια.


Real.gr- ΑΦΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v