Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σακελλαρίδης: Πολύ σύντομα η ανακοίνωση του ονόματος του Προέδρου

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόεμνο να υπάρξει συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής στις 12 Φεβρουαρίου.

Σακελλαρίδης: Πολύ σύντομα η ανακοίνωση του ονόματος του Προέδρου
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Εμείς δεν έχουμε προχωρήσει σε κινήσεις από τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια επίπονη διαπραγμάτευση», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης και πρόσθεσε:

«Αυτήν την στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και άλλοι υπουργοί βρίσκονται στο εξωτερικό, υπάρχει μια σημαντική συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ. Υπάρχει σήμερα μια πολύ σημαντική με τον κ. Ρέντσι, υπάρχει αύριο μια πολύ σημαντική αύριο με τον κ. Ολάντ. Οταν γυρίσει ο πρωθυπουργός και ανοίξει η Βουλή, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα εκ των πραγμάτων θα υπάρχει ανακοίνωση του ονόματος και θα προχωρήσουμε με μια πολύ ομαλή διαδικασία στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής στις 12 Φεβρουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

«Κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει κινηθεί και η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για να γίνει ακόμη. Μέχρι τις 12 μηνός υπάρχει πολύς καιρός, αν υπάρξει κάποια συνάντηση θα το μάθετε».


Real.gr- ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v