Σε φυλλάδιο η συνέντευξη Βενιζέλου στον Ν. Χατζηνικολάου

Τι λένε στη Χαρ. Τρικούπη για τη συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στο Star και το enikos.gr. Καταψηφίζει το ΠΑΣΟΚ τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο Λ. Γρηγοράκος για Γραμματέας της Κ.Ο. Χρ. Πρωτόπαπας και Π. Ρήγας στην παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.

  • Real.gr
Σε φυλλάδιο η συνέντευξη Βενιζέλου στον Ν. Χατζηνικολάου
Σε φυλλάδιο αποφάσισε να εκδώσει το ΠΑΣΟΚ τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star και στον enikos.gr το βράδυ της Δευτέρας. «Η συνέντευξη είχε μεγάλη απήχηση. Ο Ευ. Βενιζέλος έδωσε απάντηση στις σκληρές και πλήρεις ερωτήσεις. Τα όσα είπε αποτελούν τη βάση για την από εδώ και πέρα πορεία του ΠΑΣΟΚ» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας θα αποφασίσει να καταψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, έστω και αν βουλευτές όπως ο πρώην υπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου άφηνε χθες (Αντένα) ανοιχτό το ενδεχόμενο μη καταψήφισης, έστω και αν κατηγορηθεί ότι ενώ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ δεν δίνει έστω ψήφο ανοχής σε «κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο».

«Σε κυβέρνηση που προαναγγέλλει Εξεταστικές Επιτροπές και συμμετέχουν σε αυτή και οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε ανοχή» φέρεται να είπε ο Ευ. Βενιζέλος σε σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες χθες το μεσημέρι.

Στη σύσκεψη οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του Συνεδρίου του κόμματος το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, με τον Ευ. Βενιζέλο να επιμένει πως θα ακολουθήσει η εκλογή Προέδρου του κόμματος, εξέλιξη στην οποία αντιδρούν πολλά κορυφαία στελέχη, μεταξύ αυτών και η Φώφη Γεννηματά, που επιμένει στην τήρηση του Καταστατικού, με την εκλογή Προέδρου από την βάση του κόμματος να προηγείται και εν συνεχεία να ακολουθήσει το Συνέδριο.

Την επόμενη εβδομάδα, πάντως, θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο και αμέσως μετά η Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα μετεξελιχθεί σε Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, με τη συμμετοχή σε αυτή και των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος και του Προεδρείου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Για Γραμματέας της ΚΟ προορίζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ενώ υπάρχουν πολλές φιλοδοξίες για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, από τη στιγμή που ως τελευταίο κόμμα το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει αντιπρόεδρο ή κοσμήτορα στο Προεδρείο της Βουλής.

Επικεφαλής της ομάδας παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου ορίστηκαν οι Χρήστος Πρωτόπαπας και Παναγιώτης Ρήγας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την συνέντευξη του Ευ. Βενιζέλου στον Ν. Χατζηνικολάου και το enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v